Esittelyssä Juha Marjomaa

Sunnuntai 4.11.2018 - Juha Marjomaa


Keskustan Liedon paikallisyhdistys päätti syyskokouksessaan esittää minua Varsinais-Suomen piirin varapuheenjohtajaksi.
Pieni esittely lienee paikallaan, olen Juha Marjomaa, ikää on kertynyt 49v. Asuin paikkani sijaitsee Liedon Yliskulmalla, jossa talouteni jakaa puolisoni ja kolme tytärtäni.
Työkseni toimin Tarvasjoella ovi ja ikkuna alan yrityksessä, ns. verstaan työnjohtaja ja olen myös yrityksen työsuojeluvaltuutettu. Aikaisempaan työhistoriaan liittyy vahvasti maatalouspuoli, kotitilaltani Tarvasjoelta ja myöhemmin nykyisestä asuinpaikasta osa-aikaisena maatalousyrittäjänä, josta on jäänyt omaan toimintaan metsätaloudenpuoli, lähinnä sekin on harrastus.
Muita harrastuksia ovat luonto, frisbeegolf,laskettelu,hiihto, moottoripyöräily,kuntapolitiikka ja siihen liittyvät toiminnot, sekä eri yhdistystoiminta (matkanvarrelta löytyy urheiluseuran rahastonhoitoa ja vanhempainyhdistyksen puheenjohtajuutta). Kunta puolella olen liedon keskustan esimmäinen varavaltuutettu, varhaiskasvatus-ja koulutuslautakunnan vpj. ja Keskustan Liedon py:n sihteeri.
Näkemyseni piirin toimintaan ja kehittämiseen lyhyesti kerrottuna olisi seuraavanlaista. Meillä on tänä päivänä käytössä lähes rajattomat mahdollisuudet tiedon siirtoon verkossa ja some maailmassa, niiden käyttöä on lisättävä piirin jäsenjärjestöjen kesken, jotta toiminnallinen liike olisi ajankohtaista ja oikein kohdennettua. Toimintaa on kohdennettava lisättävästi nuoriin aikuisiin ja nuoriin kasvaviin perheisiin, toki emme saa unohtaa vanhoja ja pikäaikaisia keskustalaisia, he ovat toimintamme juuri.
Konkreettista toimintaa on pyrittävä kasvattamaan vaalien välisenä aikana, alueelliset erot huomioiden.
Kaupunkien lähellä olevat kunnat ovat avainasemassa keskustan kannatuksen säilyttämisessä korkealla tasolla. On pyrittivä estämään kannatuksen lasku, jottei vaikutus kanna maakuntaan syvemmälle. Kaupunkien osalla toiminta on kohdennettava huolella, pieni jäsenmäärä suhteessa asukas määrän, voi aktiivisenkin toimijankin uuvuttaa.
Aliupseerina muistan kuinka meille opetettin "joukkoja johdetaan edestä, ei takaa." Samalla periaatteella Keskusta pitää saada takaa eteen.
Vanhimpana varapuheenjohtaja ehdokkaana omaan kuitenkin nuorekkaan sielun (toivottavasti).Keskusta_logo_kev_cmyk.eps


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini