Lietolaista voimaa Keskustanuorten johtopaikalle

07.11.2017

Lietolaista voimaa Keskustanuorten johtopaikalle


7.11.2017 Lietolainen yrittäjä ja ensimmäisen kauden kunnanvaltuutettu Henna Takatalo, 24, on valittu Varsinais-Suomen Keskustanuorten puheenjohtajaksi.

—Tämä on erittäin hieno kunniatehtävä. Edelliset puheenjohtajat ovat olleet tehtävässä menestyneitä ja hienoja tyyppejä. Puheenjohtajalle avautuu paikka Keskustan piirihallitukseen ja valtakunnan politiikkaankin ihan eri tavalla, intoilee Takatalo.
Henna Takatalo on ollut viimeiset kolme vuotta jäsenenä Varsinais-Suomen Keskustanuorten johtokunnassa. Kun edellinen puheenjohtaja Kenneth Sundberg ilmoitti vetäytyvänsä, Takataloa pyydettiin tehtävään eikä vastaehdokkaita ilmaantunut.
—Seuraava vuosi on vaalipainotteinen. Presidentinvaaleja seuraavat maakuntavaalit, joihin yritämme saada mahdollisimman paljon nuoria ehdokkaita ja tuemme heidän kampanjoitaan, suunnittelee Takatalo.
Keskustanuorten toiminta Varsinais-Suomessa on vahvistunut viime vuosina ja jäsenmäärä on kasvanut. Mukaan pääsevät 15—29-vuotiaat.
—Me olemme tosi avoimia tyyppejä ja tuomme nuorten näkökulmaa politiikkaan. Yksi nuorisojärjestön tärkeimmistä tehtävistä on kasvattaa ja kannustaa nuoria yhteiskunnalliseen toimintaan sekä herättää kiinnostusta itsensä kehittämiseen ja vastuunottoon, linjaa tuore puheenjohtaja.
Henna Takatalo on mukana myös Keskustan Vaikuttajakiihdyttämö-ohjelmassa, jossa hänen mentorinaan toimii kansanedustaja ja entinen ministeri Sirkka-Liisa Anttila.
—Hän on kovan luokan kokenut poliitikko, jota arvostan suuresti. Oikein esikuva minulle, tuki ja turva. Olen tosi onnellinen, että olen päässyt juuri hänen kanssaan työskentelemään.
Viime kuntavaaleissa Liedon valtuustoon valittu Henna Takatalo sanoo huomanneensa, että politiikassa pääsee eteenpäin toisia tukemalla ja yhteisellä hengellä. Pelkästään oman edun tavoittelu ei vie pitkälle.
—Lietolaisille nuorille haluaisin sanoa, että rohkeasti mukaan, jos siltä tuntuu, Nyt on helppo lähteä Keskustanuorten toimintaan ja ottaa yhteyttä, kun on lietolainen puheenjohtaja.
Henna Takatalo on maatalon tyttö Liedon Kaurinkoskelta. Hän osallistuu Takatalon tilan töihin ja pitää tilalla omaa eläinhoitolayritystään. Kesät tulee vietettyä tiiviisti pellolla.

Elina Lavonen, Turun Tienoo, 7.11.2017

04.12.2019Juha Marjomaasta Liedon Keskustan puheenjohtaja
12.11.2019Liedon Keskusta ainoana vastustamassa yleisen kiinteistöveron nostoa
26.08.2019Valtuustoryhmän henkilövalinnat
02.11.2018Syyskokouksen kannanotto 2019
02.11.2018Keskustan Liedon paikallisyhdistyksen johtokunta 2019
02.11.2018Keskustan Liedon paikallisyhdistys esittää Annina Ruottua ja Henna Takataloa eduskuntavaaliehdokkaiksi
02.11.2018Juha Marjomaata esitetään Varsinais-Suomen piirin varapuheenjohtajaksi
07.11.2017Lietolaista voimaa Keskustanuorten johtopaikalle
02.10.2017Tunnelmaa Mikkelinmarkkinoilta
14.04.2017Tässä uudet valtuutetut ja varajäsenet!

Siirry arkistoon »